Вітаємо!

Протягом останнього тижня відбулися міські конкурси, в яких учні нашої школи посіли призові місця:

- 13 квітня 2018 року на базі Первомайської гімназії відбувся VIII міський турнір юних математиків для учнів 9-11-х класів шкіл міста. Наш заклад представляла команда "Піраміда" (капітан - Пономарчук Анастасія). До складу команди увійшли найрозумніші та найерудованіші учні нашої школи, які показали свої знання, ерудицію, кмітливість, вміння мислити та відстоювати свою думку.

За результатами оцінювання журі наша команда посіла ІІІ місце. Крім того, грамотою управління освіти у номінації «За кращий виступ у полеміці» нагороджено Гаврилюк Ксенію (10 клас)! Вітаємо наших переможців та їх керівника - вчителя математики Ясько І.О.

/Files/images/novini/25697.jpg

- 17 квітня 2018 року відбувся міський конкурс друкованих органів учнівського самоврядування. Наша школа представила на конкурс газету "П'ята хвиля" (керівник - Пальчевська О.М.). За рішенням журі редакційна колегія нашої газети посіла ІІ місце. Вітаємо шкільних журналістів з цією перемогою та бажаємо творчого натхнення і нових цікавих публікацій!

- 18 квітня 2018 року відбувся захист проектів суспільної акції "Громадянин .- 2018". Творча команда 10 класу нашої школи (керівник - Ясько І.О.) представила свій проект "Живи яскраво!", який був спрямований на створення нового освітнього середовища в школі (оновлено рекреацію ІІІ поверху та створено для учнів зону відпочинку). За результатами захисту, наш проект посів І місце в номінації "Нове освітнє середовище". Вітаємо 10 клас з цією перемогою та бажаємо нових звершень на благо рідної школи та рідного міста!

/Files/images/novini/DSCN8877.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 6

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.