День цивільного захисту

Щоб навчити школярів діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, сьогодні в нашій школі відбувся День цивільного захисту.

Вранці школярі зібрались на подвір’ї закладу на урочисту лінійку до дня пам'яті Чорнобильської катастрофи, де також було оголошено план проведення Дня цивільного захисту. Після лінійки в кожному класі було проведено класні години, години мужності, уроки безпеки життєдіяльності.

/Files/images/novini/DSCN8880.JPG /Files/images/novini/DSCN8883.JPG /Files/images/novini/DSCN8887.JPG /Files/images/novini/DSCN8889.JPG /Files/images/novini/DSCN8894.JPG /Files/images/novini/DSCN8896.JPG

А о 12.00 відбулася навчальна загальна евакуація всіх учасників навчально-виховного процесу. Евакуація пройшла чітко, злагоджено, організовано.

/Files/images/novini/DSCN8899.JPG /Files/images/novini/DSCN8903.JPG

При підбитті підсумків Дня цивільного захисту директор школи Саковський С.В. зазначив, що мету проведення заходу було досягнуто. Практичні заняття пройшли чітко й скоординовано, працівники і учні школи усвідомили потребу та важливість завдань цивільного захисту, адже кожен із нас має бути готовим до будь-яких непередбачуваних ситуацій.

/Files/images/novini/DSCN8905.JPG

Учні школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.

Кiлькiсть переглядiв: 10

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.