Вибір та замовлення підручників для 1-го класу на 2018/2019 н.р.

Вибір та замовлення підручників для 1-го класу

на 2018/2019 н.р.

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ

засідання педагогічної ради Первомайської ЗОШ І-ІІІ ст. № 5

Первомайської міської ради Миколаївської області

від 15.05.2018 № 7

Порядок денний.

1. Про результати вибору підручників для 1-го класу.

Слухали:

Войцеховську Ж.В. – заступника директора з НВР, яка зазначила, що на виконання На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 року № 781 «Деякі питання забезпечення підручниками та навчальними посібниками студентів вищих навчальних закладів, учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів та вихованців дошкільних навчальних закладів», від 21 лютого 2018 року № 87 «Пpo затвердження Державного стандарту початкової освіти», наказу Міністерства освіти і науки України від 16 березня 2018 року № 248 «Пpo затвердження Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 1-2 класів закладів загальної середньої освіти», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26 березня 2018 року за № 359/31811, та з метою забезпечення здобувачів початкової освіти новим поколінням підручників, була проведена наступна робота:

- 14.05.2018 року проведена нарада, під час якої:

· педагоги були ознайомлені з інструктивно-методичними рекомендаціями щодо вибору та замовлення підручників;

· визначено відповідальних учителів за вибір проектів підручників з кожної назви;

- з 14 по 15 травня педагоги закладу ознайомлювались з макетами проектів підручників на веб-сайті Інституту модернізації змісту освіти;

- 15 травня проведені оперативні засідання методичних об’єднань щодо остаточного узгодження вибору підручників.

Виступали:

Михайльонок С.В., Захарова Л.А., Полякова Н.А., Станішевська І.О., Сидоренко О.Є. – відповідальні за вибір підручників, які назвали обрані підручники, обґрунтували зроблений вибір та підкреслили, що вибір було узгоджено на оперативних засіданнях методичних об’єднань з усіма вчителями.

Ухвалили:

1. Погодити вибір наступних підручників для 1-го класу:

1. «Українська мова. Буквар» підручник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (у 2-х частинах) авт.: Пономарьова К. І. - 90 прим.

2. «Англійська мова» підручник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом) авт.: Карпюк О. Д. - 90 прим.

3. «Математика» підручник для 1 класу закладів загальної середньої освіти

авт.: Скворцова С. О., Онопрієнко О. В. - 90 прим.

4. «Я досліджую світ» підручник інтегрованого курсу для 1 класу закладів загальної середньої освіти (у 2-х частинах) авт.: Грущинська І. В., Хитра З. М., Дробязко І.І. - 90 прим.

5. «Мистецтво» підручник інтегрованого курсу для 1 класу закладів загальної середньої освіти авт.: Масол Л. М., Гайдамака О. В., Колотило О. М. - 90 прим.

2. Протокол педагогічної ради з підписами членів педагогічного колективу, які здійснили безпосередній вибір проектів підручників, оприлюднити на сайті школи.

Відповідальна: Войцеховська Ж.В.

Термін: до 17.05.2018 р.

3. Оформити в паперовому вигляді, засвідчити підписом керівника результати вибору/замовлення проектів підручників за формою, надано в додатку 2 до листа МОН оприлюднити на сайті закладу.

Відповідальна: Пальчевська О.М.

Термін: 16.05.2018 р.

4. Передати результати вибору/замовлення на папері та в електронному вигляді (excel-формат) до управління освіти Первомайської міської ради Миколаївської області.

Відповідальна: Пальчевська О.М.

Термін: 16.05.2018 р.

Кiлькiсть переглядiв: 14

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.