До побачення, шкільний таборе!

Літо – це пора шкільних канікул, коли вся дітвора забуває про школу та насолоджується сонячними днями. Всі проводять вільний час в компанії друзів, на річках та морях. Літо дає змогу гарно відпочити та загартувати організм на цілий рік вперед.

/Files/images/novini/IMG_20180607_130712.jpg

А всім батькам хочеться, щоб літо їх дитина провела з користю. Не завжди вдається вивезти дитину за межі міста, а школа, вона ж зовсім поруч ...

З 1 по 20 червня в Первомайській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 працював пришкільний табір відпочинку «Віночок», який очолювала Сидоренко Оксана Євгенівна. У таборі відпочили і оздоровилися 182 дитини, серед яких були учні, як школи № 5, так і школи № 4.

Життя в таборі проходило цікаво завдяки досвідченим педагогам - вчителям школи і організатору з виховної роботи в таборі Мещеряковій Ользі Ігорівні.

/Files/images/novini/IMG_20180613_101256.jpg /Files/images/novini/IMG-bbc182c62b95c75c6faddedd598ef12d-V.jpg

Для здоров'я важливі і повноцінне харчування, і рух, і відпочинок, і психоемоційний комфорт.

/Files/images/novini/P80612-105340.jpg

Програма табору була дуже насичена. Кожен день був розписаний по хвилинах, тому нудьгувати не доводилося. Свята, ігри, розваги, змагання, захопливі тестування за допомогою програми «Plikers», квести з використанням QR-кодів та екскурсії робили відпочинок в таборі цікавим, про що свідчать відгуки дітей та батьків:

«... Я з першого класу відвідую шкільний табір, і з кожним роком в таборі стає все краще і цікавіше. Ми граємо, гуляємо, змагаємося, приймаємо сонячні та повітряні ванни ... » (Анна, 10 років)

«... Мені подобається ходити в табір, тому що я знайшов багато друзів. А ще тут смачно годують. Мені сподобалися всі заходи. Особливо запам'яталися походи на кондитерську фабрику «Надія» і на швейну фабрику ... » (Максим, 9 років)

«... Мені дуже подобається ходити в табір. Тут у мене з'явилися нові друзі. Я звикла вставати раніше. Добре, що в таборі ми робимо зарядку, це зміцнює тіло і дух. Ще мені подобається ходити з загоном на різні заходи. Це дуже цікаво і весело! Добре, що є річний шкільний табір! .... » (Марія, 9 років)

«… У минулому році ми вперше відправили своїх діток в табір. Як і всі батьки, страшно хвилювалися ... Як виявилося - зовсім даремно. Кожен день діти приходили додому веселі, здорові, ситі, втомлені від заходів, але дуже щасливі. І коли тобі кажуть, що треба лягати спати, тому що до завтра треба гарненько відпочити, тому що знову обіцяли насичений день - це, в наш час, багато чого варте!...» (Діордіященко Т. Л.)

До побачення, шкільний таборе! До наступного літа!

/Files/images/novini/P80607-114950.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 8

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.