Міські змагання шкільних лідерів

Нещодавно відбувся міський конкурс "Лідер року", у якому взяла участь президент нашої школи - Пономарчук Анастасія. Ці змагання виявляють кращих лідерів шкільного самоврядування закладів освіти міста.

/Files/images/novini/IMG-900f4df826d81b1b1138978fbce5e771-V.jpg

Цього року учасникам запропоновано завдання, які стосувалися написання есе про систему роботи органів учнівського самоврядування в закладі, створення квесту з соціальної тематики та відеопрезентації "Чому я?". Окрім того, лідери змогли самовиразитися під час брифінгу "Мій кумир". Наш лідер - Анастасія цікаво та переконливо розповіла про свій ідеал жінки-політика - Юлію Тимошенко.

/Files/images/novini/IMG-7fcdb14b0eb361fdddb41c26f1ed9233-V.jpg

Свою практичну діяльність та організаторські здібності лідери показали під час звіту про проведену акцію для учнів початкових класів "Ми – єдина Україна". Наш лідер - Пономарчук Анастасія виступила дуже достойно, показала, що вона дійсно працює, докладає максимум зусиль для того, щоб учням нашої школи було цікаво, комфортно, корисно перебувати і навчатися в освітньому закладі.

/Files/images/novini/IMG-96deb327896c0889a5c48bb1088b9f1e-V.jpg

На жаль, старання президента нашої школи не були належно оцінені журі. Але ми знаємо, що наш лідер - найкращий! Тож, бажаємо нашій Анастасії успіхів у досягненні своєї мрії!

Кiлькiсть переглядiв: 7

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.